alak
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien voltatok
Indulás: 2006-06-06
 
Fogyókúrákról
 
90 napos
 
ABO-vércsoportdiéta
 
Atkins
 
Diéták
 
Egyéb módszerek
 
Gyors fogyás
 
GI diéta
 
Makrobiotikus étkezés
 
South Beach diéta
 
Táplálékaink
 
Testkontroll
 
Weight Watchers
 
Zóna diéta
 
Rubint Réka 33napos diétája
Megjelent a Wellness magazin mellékletétében, Rubint Réka programjaként.

Étrend

1. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet fátyolsonkával. Óvári sajttal
Ebéd: Cézár-saláta kenyér nélkül
Vacsora: Tejszínes-gombás pulyka

2.nap
Reggeli: Rántotta párolt vegyes zöldségekkel
Ebéd: Gyros-tál pita nélkül
Vacsora: Sült zöldségek csirkehússal

3. nap
Reggeli: Főtt virsli mustárral
Ebéd: Sárgaborsó-főzelék rántott csirkemellel
Vacsora: Natúr pulyka mell zöldsalátával

4. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet Anikó sajttal, paradicsommal
Ebéd: Sült Mozzarella párolt spárgával
Vacsora: Zöldbabos tofu

5. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet túrós tonhalkrémmel
Ebéd: Rántott karfiol vegyes savanyúsággal (zabkorpás panírban)
Vacsora: Sült virsli párolt káposztával

6. nap
Reggeli: Tükörtojás sült sonkával
Ebéd: Rántott Anikó vagy Óvári sajt zöldsalátával (zabkorpás panírban)
Vacsora: Sárga répával töltött csirke

7. nap
Reggeli: Natúr joghurt fagyasztott gyümölcsökkel turmixolva
Ebéd: Görög saláta
Vacsora: Sajtos-tarjás pulyka

8. nap
Reggeli: Paprikába töltött körözött
Ebéd: Zöldségleves gazdagon
Vacsora: Zöldborsófőzelék sült virslivel

9. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet brokkolis szendvicskrémmel
Ebéd: Tejszínes-gombás pulyka
Vacsora: Párolt spárga sonkába tekerve, olívaolajon megpirítva

10.nap
Reggeli: Tükörtojás sült virslivel
Ebéd: Zöldbabos tofu
Vacsora: Zöldsaláta retekkel

11. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet körözöttel
Ebéd: Gyümölcsleves, görög saláta
Vacsora: Rakott tojás
12. nap
Reggeli: Hagymás-paprikás rántotta
Ebéd: Mozzarella paradicsommal
Vacsora: Csirkés egytálétel

13. nap
Reggeli: Sonka, Anikó sajt, paradicsom
Ebéd: Gyros-tál pita nélkül
Vacsora: Virslisaláta

14. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet túrós tonhalkrémmel
Ebéd: Tejben sült pulykapecsenye
Vacsora: Sült virsli sajttal

15. nap
Reggeli: Karfiolos omlett
Ebéd: Görög saláta
Vacsora: Tzatziki sült csirkemellel

16. nap
Reggeli: Vegyes zöldséges sajtsaláta
Ebéd: Halfilé sajtbundában
Vacsora: Csirkés Cézár-saláta kenyér nélkül

17. nap
Reggeli: Főtt virsli mustárral
Ebéd: Rántott cukkíni céklasalátával
Vacsora: Sült zöldségek csirkehússal

18. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet körözöttel
Ebéd: Sült csirke szárnyak zöldsalátával
Vacsora: Virslisaláta

19. nap
Reggeli: Fetakrém paprikába töltve
Ebéd: Görög saláta
Vacsora: Tükörtojás sült párizsival

20. nap
Reggeli: Rántotta sült virslivel
Ebéd: Sárgarépával töltött csirke
Vacsora: Puffasztott rizsszelet túrós tonhalkrémmel

21. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet sajttal, sonkával
Ebéd: Grillezett csirkemell párolt zöldségekkel
Vacsora: Borsófőzelék rántott pulykamellel

22. nap
Reggeli: Natúr joghurt zöldalmával
Ebéd: Tojásos lecsó
Vacsora: Zöldsaláta natúr csirkemellel

23. nap
Reggeli: Fetakrém uborkával
Ebéd: Grillcsirke káposztasalátával
Vacsora: Sült paprika sült Mozzarellával


24. nap
Reggeli: Meggyturmix
Ebéd: Rántott gombafejek kovászos uborkával (zabkorpás panírban)
Vacsora: Halfilé sajtbundában

25. nap
Reggeli: Puffasztott rizsszelet marhapárizsival, sovány sajttal
Ebéd: Sült zöldségek csirkehússal
Vacsora: Görög saláta

26. nap
Reggeli: Karfiolos omlett
Ebéd: Frankfurti leves
Vacsora: Virslisaláta

27. nap
Reggeli: Körözött Mozzarellával
Ebéd: Zöldségleves gazdagon
Vacsora: Párolt spárga sonkába tekerve, olajon kisütve

28. nap
Reggeli: Tükörtojás párolt zöldségekkel
Ebéd: Gyümölcsleves, sárgaborsó-főzelék
Vacsora: Gyros-tál pita nélkül

29. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet sonkával, sajttal, főtt tojással
Ebéd: Sült csirke szárnyak uborkával
Vacsora: Tojásos lecsó

30. nap
Reggeli: Gombás rántotta
Ebéd: Zöldségleves gazdagon
Vacsora: Tejszínes-gombás pulyka

31. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet tonhalkrémmel
Ebéd: Főtt marhahús párolt zöldségekkel
Vacsora: Zöldborsófőzelék rántott gombával

32. nap
Reggeli: Sült virsli mustárral
Ebéd: Virslisaláta
Vacsora: Sült paprika sült Mozzarellával

33. nap
Reggeli: Puffasztott búzaszelet sonkával, sajttal
Ebéd: Cézár-saláta kenyér nélkül
Vacsora: Tzatziki roston sült pulykamellel





Receptek:

Tejszínes-gombás pulyka
Hozzávalók: 30 dkg csirkemell, 20 dkg gomba, 2 dl főzőtejszín, 1 tojássárgája, 1 fej vöröshagyma, rozmaring

A hagymát felszeletelve olajon megpirítjuk, beletesszük a felaprított gombát, rászórunk egy kevés rozmaringot, fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, majd ha az is megpuhult, összekeverünk 2 dl főzőtejszínt tojássárgájával. és folyamatos kevergetés mellett összefőzzük.

Sült zöldségek csirkehússal
Hozzávalók: 1- 1 kis fej karfiol és brokkoli, ízlés szerinti mennyiségű sült csirkemell, 1 pohár light tejföl, 1 tojás, 10 dkg Anikó sajt, zöldfűszer-keverék

A brokkolit és a karfiolt rózsáira bontjuk, megfőzzük, és egy üvegtál aljára tesszük. A főtt csirkemellet apróra vágjuk, rászórjuk a zöldségre. A tejfölt a zöldfűszerekkel és a tojással elkeverjük, rálocsoljuk a húsos zöldség tetejére, majd megszórjuk a reszelt sajttal. Közepes lángon 10-15 perc alatt összesütjük.

Sárgaborsó főzelék rántott csirkemellel
Hozzávalók: 30 dkg sárga borsó, víz, pirospaprika, só, bors, 1 dl joghurt, 1 kis fej vöröshagyma, 2-3 babérlevél

A borsót feltesszük főni annyi vízzel, hogy ellepje. A vízbe beletesszük még a vöröshagymát, a babérlevelet, és addig főzzük, amíg, megpuhul. végül joghurttal besűrítjük. A rántani való húst a szokásos módon panírozzuk, csak liszt és zsemlemorzsa helyett zabkorpába forgatjuk.

Zöldbabos tofu
Hozzávalók: 40 dkg tofu, 3 evőkanál olívaolaj, zöldfűszerek, 20 dkg zöldbab, só, tyúkhúsleveskocka
A tofu megszórjuk borssal. zöldfűszerekkel. az olívaolajon megsütjük, a zöldbabot megfőzzük a leveskockából készült levesben, és a tofuval tálaljuk

Túrós tonhalkrém
Hozzávalók: 1 kis fej hagyma, I gerezd fokhagyma, 25 dkg sovány tehéntúró, 1 pohár light tejföl. I doboz füstölt tonhal. citromlé az ízesítéshez
A hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk az összetört fokhagymát, kikeverjük a túróval és a tejföllel. A tonhalat villával összetörjük, és hozzáadjuk a túróhoz. ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, citromozzuk.

Sárgarépával töltött csirke
Hozzávalók: 50 dkg csirkecomb, 20 dkg sárgarépa, 2 főtt tojás, vöröshagyma, petrezselyem
A sárga répát apróra reszeljük, összekeverjük a felkockázott tojással és a petrezselyemmel. Sóval, borssal ízesítjük, majd összegyúrjuk az apróra vágott vöröshagymával. Kicsit állni hagyjuk, majd a tölteléket betöltjük a combok bőre alá. Sütőzacskóban pirosra sütjük

Sajtos-tarjás pulyka
Hozzávalók: 4 szelet tarja. 4 szelet pulykamell-sonka. 20 dkg Óvári sajt. vaj a sütéshez
Az olvasztott vajon megsütjük a tarjaszeletek egyik oldalát. Megfordítjuk. ráfektetjük a sonkaszeleteket. és megszórjuk reszelt sajttal. Addig sütjük, míg a sajt megolvad, és a teteje barnára sül.

Paprikába töltött körözött
Hozzávalók: 20 dkg sovány túró. I fej vöröshagyma. ízlés szerint tejföl. pirospaprika. Zöldfűszer-keverék
A hozzávalókat villával összedolgozzuk, a paprika magházát kivesszük. és beletöltjük a körözöttet.

Zöldségleves gazdagon
Hozzávalók: 3 evőkanál olívaolaj. 2 f vöröshagyma. 1 zöldpaprika. 1 pirospaprika, 1 kisebb cukkíni. 1 gerezd fokhagyma. 2 paradicsom, petrezselyem, leveskocka. 2 dl főzőtejszín, víz ízlés szerint A zöldségeket felkarikázzuk, olívaolajon kissé megpirítjuk. hozzáadjuk a vízben feloldott leveskockát. az összetört fokhagymát és a petrezselymet. Fedő alatt pároljuk, majd a tejszínnel besűrítjük. és összeforraljuk.



Zöldborsó főzelék sült virslivel
Hozzávalók: 30 dkg zöldborsó, víz, só, bors, l dl joghurt. 1 kis fej vöröshagyma. 2-3 babérlevél
A borsót feltesszük főni annyi vízzel. hogy ellepje. A vízbe beletesszük még a vörös hagymát. a babérlevelet. és addig főzzük amíg megpuhul. majd a joghurttal besűrítjük

Brokkolis szendvicskrém
Hozzávalók: 20 dkg brokkoli. 5 dkg sovány túró, I gerezd fokhagyma. ízlés szerint só. bors
A brokkolit megpároljuk, villával összetörjük, elkeverjük a túróval,. az összetört fokhagymával, sóval és borssal.

Tejszínes-gombás pulyka
Hozzávalók: 30 dkg csirkemell. 20 dkg gomba, 2 dl főzőtejszín. 1 tojássárgája. 1 fej vöröshagyma. Rozmaring. A hagymát felszeletelve olajon megpirítjuk, beletesszük a felszeletelt gombát, rászórunk egy kevés rozmaringot, fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, majd ha az is megpuhult, összekeverjük a főzőtejszínt a tojássárgájával, hozzáadjuk a húshoz, és folyamatos kevergetés mellett összefőzzük.

Gyümölcsleves
Hozzávalók: Friss vagy mirelit meggy, eper, málna (50 dkg), fahéj, édesítőszer, citromlé, 2 pohár natúr joghurt A gyümölcsöket tegyük fel főni annyi vízbe, amennyi ellepi, adjuk hozzá a fahéjat, az édesítőszert és a citromlevet. Amikor megfőttek, a natúr joghurttal besűrítjük. Melegen és hidegen is finom.

Rakott tojás
Hozzávalók: 4 tojás, 20 dkg marha párizsi;, I0 dkg baromfi virsli, 2 fej vöröshagyma, 2 dl light tejföl, 20 dkg sovány sajt, olaj a sütéshez Egy serpenyőbe beleütjük a tojásokat. Amikor kicsit megsültek, rárakjuk a csíkokra szelt párizsit és a virsli-karikákat. Rászórjuk a karikára szelt hagymát, leöntjük a zöldfűszeres tejföllel, megszórjuk sajttal, és lefedve készre sütjük.

Csirkés egytálétel
Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma, 2-2 piros- és zöldpaprika, 3 paradicsom, 3 dl light tejföl, 2 evőkanál mustár, 1 gerezd fokhagyma, 15 dkg sovány sajt. A csirkemellet csíkokra vágjuk, megszórjuk sóval és borssal. A tepsibe rakjuk a felkarikázott zöldségeket és a húst. A tejfölt elkeverjük a mustárral és az összetört fokhagymával, majd ráöntjük a tetejére. Alufólia alatt 15 percig sütjük, majd rászórjuk a sajtot és pirosra sütjük

Virslisaláta
Hozzávalók: 40 dkg baromfivirsli, 20 dkg sovány sajt, 10 dkg savanyú uborka, olaj, só, bors, citromlé, vöröshagyma, mustár A mustárt az olajjal, citrom lével, borssal, sóval elkeverjük. Beletesszük a karikára vágott virslit, az apróra vágott hagymát, a kockára vágott uborkát és sajtot.

Tejben sült pulykapecsenye
Hozzávalók: 50 dkg pulykamell-filé, olívaolaj, kakukkfű ízlés szerint, 2 dl sovány tej A húst kicsit kiklopfoljuk, és csíkokra szeljük. Megszórjuk sóval és kakukkfűvel, olívaolajon átsütjük. Ráöntjük a tejet, fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a fedőt levéve addig sütjük, amíg a léből csak sűrű mártás marad.

Karfiolos omlett
Hozzávalók: Fél fej karfiol,1 fej vöröshagyma, 3 tojás, zöldfűszerek, olaj a sütéshez
A karfiolt apró rózsákra szedjük, puhára főzzük, megszórjuk a zöldfűszerekkel. A hagymát apróra szeljük, kevés olajon megpirítjuk, beletesszük a karfiolt ráütjük a tojásokat és kevergetve készre süljük.

Tzatziki sült csirkemellel
Hozzávalók: 2 csésze natúr joghurt, 1 db kígyóuborka, 1 gerezd fokhagyma, olívaolaj. só, bors, citromlé
Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük a joghurttal. hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, néhány csepp citromlét, kockára vágott uborkát, a sót és a borsot. A kisütött csirkemellet felkockázzuk, és rászedjük az öntetet

Halfilé sajtbundában
Hozzávalók: 50 dkg tengerihal-filé,2 tojás, 1 pohár light tejföl, 15 dkg sovány sajt 2 evőkanál mustár. só, bors, pár csepp citromlé
A halat sóval, borssal citromlével ízesítjük, 1 órán át állni hagyjuk. Kevés olajon a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. A tojások sárgáját kikeverjük a mustárral, a tejföllel, az apróra kockázott sajttal és a tojások felvert habjával. Rálocsoljuk a halszeletekre, és előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.

Fetakrém
Hozzávalók: 15 dkg feta sajt, 2 főtt tojás, fél dl light tejföl, só, bors
A fetát villával összetörjük, hozzáadjuk a felkockázott tojást, a tejfölt és a fűszereket, és villával még alaposabban összedolgozzuk, és paprikákba töltjük.

Tojásos lecsó
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 20 dkg gomba, 3 paprika, 3 paradicsom, 1 kis cukkíni vagy padlizsán, 3 tojás
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, belerakjuk a feldarabolt zöldségeket. Néhány percig fedő alatt pároljuk, ráütjük a tojásokat és folyamatos kevergetés mellett készre főzzük.

Frankfurti leves
Hozzávalók: 1 kis fej kelkáposzta,1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl light tejföl, só, bors, majoránna, pirospaprika, 20 dkg baromfivirsli. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott káposztát. Felöntjük vízzel, és belekeverjük a fűszereket. Ha megfőtt, besűrítjük a tejföllel. majd hozzáadjuk a megpirított, felkarikázott virslit.
 
Aerobik
 
Alakformálás
 
Szépség
 
Egészséges receptek
 
Torna otthon
 
Fogyókúrás receptek
 
Makrobiotikus receptek
 
Vélemény:
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Étkezési zavarok
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?